fredag 22 september 2017

Fredagsnytt

Under veckan har barnen fått måla var sitt löv som sedan sattes ihop till gemensamt konstverk. Det blev så fint och sitter på dörren in till klassrummet.
På idrotten blev det Hajen och Klockan. Som de kämpade!
I matematiken har barnen fått arbeta med mönster och och klura ut vilken som är mönsterdelen i mönstret.
Barnen fick gå in i Sagans värld för första gången och de tyckte det var så spännande och lyssnade så bra på sagan. Efteråt fick de måla ur sagan på en bakgrund vi gjort tidigare. Allt eftersom de får berätta om sin bild och får paddguld på den sätter vi upp den i klassrummet. Kom gärna in och titta!
Nu känns det som vi kommit igång bra med vår blogg, gå gärna in och titta tillsammans med barnen. Vi lägger ut bilder från verksamheten några gånger i veckan så att ni lätt kan hänga med på vad barnen har för sig i skolan. Ni får gärna kommentera också, det tycker vi är roligt.
Information som gäller hela skolan hittar ni på skolans hemsida.

När man kommer till skolan 07.30-07.45 så tar man sin plastficka och går in i klassrummet. Det kommer vara personal inne i klassrummet men ingen ute på skolgården den tiden.

Trevlig helg önskar Susanna, Vicki och Anna

4 kommentarer:

  1. Ni är jätte bra fröknar. Hälsningar Nellie och Molly (Hälsning skriven av Nellie med hjälp av mamma Kalina)

    SvaraRadera
  2. Åh det är toppen att bloggen är igång :)
    Så man kan se allt skoj ni hittar på om dagarna då William aldrig "kommer ihåg" vad ni har gjort... ;)
    Ni är guld värda som tar hand om våra guldklimpar varje dag! Han trivs toppen i skolan och det betyder jättemycket för oss ❤ tack! /Sofie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glada blir vi när vi hör detta då vi har ett så ansvarsfullt och viktigt arbete och att vi få dela era guldklimpar med er.

      Radera

Tack, tack tack

Vi vill tacka för ett fantastiskt läsår tillsammans med era barn och er. Vi tycker att samarbetet med er har varit kanon. Tack för våra fina...