måndag 18 december 2017

Information från skolledningen

Julhälsning från skolledningen

Det har varit en hektisk termin, även om den varit mycket rolig och spännande. Vår förhoppning är att alla elever känt att det har varit en lyckad skolstart på vår nya skola och att de känner sig trygga och stolta över att gå på Trönninge skola.

Som ni förhoppningsvis fått information om kommer våren innebära att vi delar lokaler med Bosgårdsskolan. Detta då delar av Bosgård kommer att evakueras under vårterminen. För vår del innebär det att deras åk 8-9 kommer att ha sina teoretiska lektioner hos oss. De kommer till största delen att hålla till i en av NO-salarna och i våra miniaulor. De yngre eleverna bör inte påverkas av detta, och de äldre eleverna ska kunna ha sina hemvister för sig själva.

Vi kommer att fortsätta vårt påbörjade arbete med att sätta den kultur vi vill ha på skolan. Även om vi gått en hel termin är det fortfarande mycket kvar att arbeta med så att vi känner att det är vår skola.

Nu till avslutningsdagen. Eleverna börjar som vanligt på morgonen om inget annat meddelats. Undervisningen slutar kl. 12:00. För dem som har skolskjuts så avgår bussen vid 12:15. Fritids håller öppet som vanligt.

Betygen, för dem som får det, kommer att skickas hem med post.

Även första skoldagen nästa termin, den 10/1, är förkortad för åk 6-9. Samma tider som avslutningsdagen gäller då.

Med detta skulle vi vilja passa på att tacka för gott samarbete samt önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
C:\Users\misi301\Desktop\MP9004463971.jpg
Med vänliga hälsningar                                                                             


Elisabeth Thelne och Mikael Sili
Rektorer Trönninge skola


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack, tack tack

Vi vill tacka för ett fantastiskt läsår tillsammans med era barn och er. Vi tycker att samarbetet med er har varit kanon. Tack för våra fina...